Benzinske stanice

Kako bi svako tvoje putovanje bilo udobnije i bezbjednije, postarali smo se da na našim benzinskim stanicama možeš da natočiš kvalitetno gorivo, da opremiš vozilo za putovanje i da se okrijepiš uz širok asortiman proizvoda i usluga.

Goriva - Benzinske stanice NIS i Gazprom petrol

Goriva

Bilo da krećeš na putovanje u zemlji ili inostranstvu, naša goriva daju doprinos optimalnom stanju motora i sistema za gorivo. Sva naša goriva nose garanciju kvaliteta u skladu sa najvišim europskim kriterijumima i standardima.

SAZNAJTE VIŠE
Mapa benzinskih stanica - NIS i Gazprom petrol

Mapa

Informiši se u svakom trenutku o najbližoj Gazprom ili NIS Petrol benzinskoj stanici. Mapa naših benzinskih stanica sadrži sve potrebne informacije, kao i filtere za lakšu pretragu i pomoć pri izboru gdje da natočiš gorivo i napraviš pauzu.

Saznajte više
Proizvodi i usluge

Proizvodi i usluge

Za ugodnije putovanje vozača i putnika, obezbijedili smo širok spektar proizvoda i usluga. Pored sredstava za održavanje vozila, tečnosti za stakla i motornih ulja, pauzu na našim benzinskim stanicama upotpunjuje kvalitetna hrana, piće, grickalice, aktuelne ponude programa lojalnosti i još mnogo toga.

Saznajte više