Od kada se poznajemo - O nama

Zajedničko putovanje koje traje

Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice nude vrhunsko gorivo i širok izbor kvalitetnih proizvoda brenda G-Drive i Drive Cafe.

Na teritoriji BiH upravljamo sa preko 40 Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica kao ćerka firma Naftne industrije Srbije (NIS), jedne od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Ukupan broj zaposlenih u kompaniji se kreće oko 500.

Pored poslovnih aktivnosti, realizujemo i brojne društveno odgovorne projekte koji za cilj imaju unapređenje života zajednice u kojoj kompanija posluje. Napori u ovoj oblasti posebno su usmjereni na sport i socijalno ugrožene kategorije.

O nama - NIS i Gazprom petrol

Šta sve možemo da učinimo za vas?

Na više od 40 lokacija širom Bosne i Hercegovine možemo da vam postavimo ovo pitanje. Zato što našim posjetiocima želimo da pružimo najbolju moguću uslugu, nudimo širok asortiman kvalitetnih proizvoda i usluga, koje neprestano unapređujemo.

Iskusni vozači znaju da kvalitetno G-Drive gorivo obezbjeđuje profesionalnu zaštitu motora, poboljšava njegove performanse i optimizuje njegov rad. Pored toga, naša želja da pružimo samo uslugu na najvišem nivou nas vodi do inovativnih rešenja, koja će putovanja pretvoriti u jedinstveno zadovoljstvo.

Gde god da pođete, pronađite kod nas okrepljenje i odmor za ugodniji i, pre svega, bezbjedniji put. U širokom asortimanu brendova, roba i usluga, pronađite baš ono što vam je potrebno za svaki stil života. Od točenja kvalitetnog goriva do praćenja transakcija privatnog i kompanijskog voznog parka, inovacije će svakoj posjeti našim benzinskim stanicama dati novu dimanziju.

U kojem god Drive Cafe kafiću da odlučite da predahnete, očekuje vas najviši standard usluge. Svježe pripremljeni topli i hladni napici, kao i hranljive namirnice zadovoljiće i najistančeniji ukus. Veliki broj naših brendova, superiornog kvaliteta, poželjeće vam sretan put – svaki put.

Provjeren kvalitet u cijeloj mreži sa više od 40 Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica.

O nama - NIS i Gazprom petrol

Usluge čiji kvalitet traje

Zato što ne računamo samo na jednu posjetu već na stalnu saradnju, nastao je Zajedno na putu program lojalnosti. Brojne pogodnosti i uštede su dostupne mnogobrojnim vozačima kroz sakupljanje bonusa, specijalnih popusta i ponuda.

Pored toga, za naše korporativne klijente smo osmislili ponude usklađene sa potrebama biznisa, koji će svaki susret sa nama učiniti ne samo prijatnijim, već i isplativijim.

O nama - NIS i Gazprom petrol

Predanost kupcima i zaposlenima

Naši korporativni i veleprodajni partneri, takođe, zaslužuju podjednaku pažnju. Iz odnosa međusobnog povjerenja i pravovremenih informacija, nastaju nove mogućnosti za unapređenje saradnje.

Naši klijenti su svjedoci najvišeg standarda kvaliteta naftnih derivata i usluga.

Međutim, ono što nas čini posebno ponosnim su naši ljudi, kao srž našeg uspjeha i upravo na ovoj web stranici – Zaposlenje možete saznati sve informacije kako da se pridružite timu koji već godinama ostvaruje uspjeh u poslovanju.

Posebno se ponosimo našim ljudima, koji su srž našeg uspjeha.