G-Drive dizel

Gorivo nove generacije povećava snagu motora vozila zahvaljujući aktivnim komponentama aditiva i euro dizel goriva najvišeg kvaliteta. G-Drive dizel obezbjeđuje pouzdan zimski start i sprečava pojavu korozije za vrhunske performanse i duži radni vijek motora.

G-Drive 100

Gorivo nove snage koje sadrži 100 oktana i aktivne aditive za podmazivanje, doprinosi povećanju snage, ispravnosti i dugovječnosti motora. Proizvedeno u skladu sa najvišim tehnološkim standardima efikasno uklanja nečistoće i poboljšava dinamiku motora.

Euro dizel

Standardni euro dizel je proizveden u skladu sa europskim kriterijumima kvaliteta za pouzdan rad motora u svim vremenskim uslovima. Ovo gorivo sa visoko-tehnološkim aditivima i niskom vrijednošću sumpora pruža odličan start na niskim temperaturama i miran rad motora.

Euro premium BMB 95

Proizveden u skladu sa europskim standardom dopirnosi očuvanju samog vozila kao i životne okoline, zbog smanjene emisije štetnih izduvnih gasova. Ovaj bezolovni motorni benzin sa 95 oktana olakšava hladni start, poboljšava zagrijevanje i postizanje radne temperature motora, kao i ubrzanje.

Auto gas

Potpuno prilagođen uređajima novije generacije, auto gas je idealan za vozila koja su za njega dizajnirana kao i za konvertovane automobile. Obezbjeđuje niže troškove održavanja vozila, jer pruža duži period zamjene ulja, trajanje svjećica i katalizatora, kao i manje zagađenje životne sredine.