Šta je kartica za gorivo?

Namjenjena svima onima koji žele da unaprijede svoje poslovanje, Gazprom korporativna kartica za gorivo obezbjeđuje jednostavno korištenje sistema za nabavku i praćenje potrošnje goriva.

Ukoliko Vaša firma ima jedno ili više vozila, kartica za gorivo je prilagođena različitim potrebama nabavke goriva i ostalih kupovina na benzinskim stanicama, od garantovanog kvaliteta do umanjenja troškova.

Obezbijedite širok spektar proizvoda i usluga koje će Vam uštedjeti vrijeme i novac.

Kartica nove generacije

Gazprom kartica za gorivo pruža mnoštvo mogućnosti prilikom kupovine na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama. Bilo da kupujete gorivo ili proizvode širokog spektra, uz karticu za gorivo možete da koristite dodatne pogodnosti i ekskluzivne ponude, prilagođene efikasnijem poslovanju.

Nudimo Vam:

Bezgotovinsko plaćanje

Bezgotovinsko plaćanje

U skladu sa savremenim načinima plaćanja, uz našu karticu možete plaćati bezgotovinski u najširoj mreži benzinskih stanica u regionu.

Više vrsta kartica

Više vrsta kartica

Zato što su potrebe naših partnera različite, možete prilagoditi karticu svojim potrebama uz debitnu, individualnu ili kreditnu karticu.

Komercijalni popusti

Komercijalni popusti

Obezbjedite različite komercijalne popuste za učinkovitije poslovanje.

Optimizacija troškova

Optimizacija troškova

Poslujte efikasnije i ostvarite značajne uštede.

Lični menadžer

Lični menadžer

Ova usluga Vam je dostupna za pravovremeno servisiranje kartice, uvid u sve transakcije, izmjenu limita i blokadu kartice.

Web-kabinet i aplikacija

Web-kabinet i aplikacija

Pristup informacijama o karticama je dostupan putem računara uz pomoć Web-kabineta ili mobilnog telefona, uz pomoć mobilne aplikacije za korporativne klijente.

Call centar 24h

Call centar 24h

U svakom trenutku tokom 24 časa, sedam dana u sedmici, dostupna je besplatna usluga Call centra, na broju 08 005 8888.

Avansne uplate

Avansne uplate

U zavisnosti od Vaših potreba, dostupan je izbor avansne uplate ili kreditne kartice.

Vrste kartica

Debitna kartica:

Debitna kartica je namjenjena kompanijama i pruža pristup jedinstvenom računu grupe kartica. Sredstva se na račun polažu unaprijed i tako omogućavaju unaprijed plaćanje goriva i ostalih proizvoda i usluga.

Individualna kartica:

Kreirana za potrebe pojedinca, individualna kartica je vrsta debitne kartice. Namjenjena je za ličnu upotrebu i koristi sredstva koja su unaprijed dodjeljena isključivo toj kartici.

Kreditna kartica:

Za kupovinu goriva i ostalih proizvoda na odloženo, možete koristiti kreditnu karticu. Period u kojem se realizuje odloženo plaćanje se prethodno definiše ugovorom.