G-Drive 100

Prvi izbor iskusnih vozača

Motor tvog automobila zaslužuje pouzdaniju i efikasniju snagu tokom vožnje. G-Drive 100 je gorivo proizvedeno u skladu sa najvišim tehnološkim standardima koji će tvom motoru pružiti profesionalnu zaštitu. Koristeći aktivne komponente G-Drive 100 omogućava efikasniji rad motora i pozitivno se odražava na njegovu dugovječnost, a tebi pruža veće uživanje u vožnji.

Bolje performanse motora

Aktivne komponente u G-Drive gorivu pružaju motoru tvog vozila dodatnu snagu, bolje ubrzanje i vrhunsku zaštitu. Uz ovu specijalnu formulu, dugotrajno korišćenje goriva produžava radni vijek motora i doprinosi smanjenju mogućnosti nastanka kvarova.

Bolje performanse motora

Veća snaga motora 1

Koeficijent trenja koji se smanjuje i dinamika motora koja se unaprijeđuje, vrhunski su rezultati jedinstvene termostabilne komponente goriva – modifikatora trenja koji stvara zaštitini sloj između klipa i cilindra u motoru. Povećanje snage motora nastaje sinergijom 100 oktana i aktivnih aditiva za čišćenje i podmazivanje, a vožnja postaje uzbudljivija.

Snažnija dinamika ubrzanja 2

Koeficijent trenja koji se smanjuje i dinamika motora koja se unaprijeđuje, vrhunski su rezultati jedinstvene termostabilne komponente goriva – modifikatora trenja koji stvara zaštitini sloj između klipa i cilindra u motoru. Povećanje snage motora nastaje sinergijom 100 oktana i aktivnih aditiva za čišćenje i podmazivanje, a vožnja postaje uzbudljivija.

Veći obrtni moment 3

Koristeći visoku oktansku vrednost i smanjen koeficijent trenja, ovo gorivo nove snage utiče na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti. Poboljšanje ovog tipa je od velikog značaja pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

G-Drive narandžasti auto
G-Drive 100 Velika Britanija

Dokazan kvalitet u Velikoj Britaniji

Jedan od najvećih centara za testiranje vozila, Milbrook Proving Ground, nalazi se u mestu Milbruk u Engleskoj. Centar obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila još od šezdesetih godina XX vijeka, kada je osnovan. Ovaj centar podrazumijeva i ocjenjivanje vozila i sistema, kao i razvoj pogona i testove bezbednosti. Svi navodi u vezi sa gorivom G-Drive 100, a koji se pominju na ovoj stranici, potvrđeni su testovima u Milbruku.

Prvoklasna zaštita motora

G-Drive 100 obezbjeđuje prvoklasnu zaštitu motora od korozije i sprečava stvaranje emulzije. Dodatno, G-Drive 100 sprečava nastajanje nečistoće u motoru i obezbjeđuje optimalnu snagu.

G-Drive 100 zaštita motora

Pravi izbor za čist motor

Dugotrajnim korišćenjem bilo kog goriva na motoru stvaraju se naslage nečistoće. Zbog toga dolazi do „zagušenja“ motora, koji više ne radi optimalnom snagom. Posmatrano u dugim vremenskim periodima, te naslage škode motoru i mogu da izazovu kvarove. Redovnom upotrebom G-Drive 100 smanjuje se nečistoća na usisnim ventilima do šest puta. 4

Profesionalna zaštita od korozije

Oštećenja mogu nastajati reakcijom molekula vode, koji se nalaze u sistemu svakog vozila, sa metalnim dijelovima. Zato što G-Drive 100 sadrži kompleks aditiva, ovo gorivo istovremeno sprečava nastajanje korozije u svim dijelovima sistema za gorivo. 2

Demulzifikacija

Pogoršanje performansi motora može doći usled promjena temperature u zimskom periodu zbog emulzije koja se stvara od vode i ulja. Specijalna komponenta goriva G-Drive 100 obezbjeđuje demulzifikaciju koja osigurava vozilo i obezbjeđuje funkcionisanje motora bez poteškoća tokom cijele godine. 1

1 Sa G-Drive 100 gorivom, poslije 1.000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 6.000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Evro premijum BMB 95 benzinom.

2 Sa G-Drive 100 gorivom, posle 500 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri brzini od 115-125 km/h, u poređenju sa standardnim Evro premium BMB 95 benzinom.

3 Sa G-Drive 100 gorivom, posle 1.000 prijeđenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 4.000-6.000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Evro premium BMB 95 benzinom.

4 Rezultati su potvrđeni testiranjem na Mercedez-Benz motoru M111 u Milbruk nezavisnom istraživačkom centru.

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Tokom svakog putovanja lako možeš isplanirati na kojim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama je dostupan G-Drive 100 za bezbjednu vožnju.

Saznaj više

Pitanja i odgovori

Ako želiš da saznaš još o G-Drive 100, pronađi dodatne informacije među odgovorima na najčešće postavljena pitanja.

Saznaj više