Gorivo nove generacije

G-Drive dizel gorivo je aditivirano gorivo koje obezbjeđuje maksimalne performanse motora i pri zimskim uslovima vožnje. Pruža efikasnije sagorijevanje goriva, pouzdan start u svim uslovima, kao i veću snagu i stabilniji rad motora.

Nastalo u saradnji sa vrhunskim ekspertima iz oblasti aditiviranih goriva, G-Drive dizel je gorivo dokazanog kvaliteta za maksimalne performanse motora.

Maksimalne performanse motora

Za moćan osjećaj tokom vožnje, G-Drive dizel pruža tvom vozilu dodatnu snagu.

Spoj aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva najvišeg kvaliteta, omogućava obnavljanje i povećanje snage motora tvog automobila.

G-Drive dizel džip

Bolji rad brizgaljki

Brzina i način dotoka goriva kod dizel motora zavisi od održavanja brizgaljke. Ukoliko nastanu naslage nečistoća, dovod goriva može biti otežan i njegova snaga neiskorištena.

Korišćenjem G-Drive dizel goriva nečistoće se otklanjaju, što dovodi do veće protočnosti brizgaljki i, time, povećane snage motora.

Bolji rad motora

G-Drive dizel gorivo pruža bolju startnost motora, dodatnu snagu, kao i stabilniji i tiši rad. Poboljšane opšte performanse motora i efikasnije sagorevanje goriva je rezultat kompleksa aditiva, koji povećava cetanski broj.

Dodatna snaga motora i poboljšane performanse ti osiguravaju ugodniju i bezbjedniju vožnju.

Vrhunska zaštićenost sistema za gorivo

G-Drive dizel uspješno otklanja nečistoće i sprečava pojavu korozije. Time je obezbjeđen visok stepen zaštite svih dijelova motora vozila, a naročito brizgaljki i metalnih dijelova.

DEBUG: No content in bottom_text field (Length: 0)

Aditiv za novu zimsku sezonu 2022/2023

Konstantno radimo na unaprijeđenju naših goriva i trudimo se da obezbjedimo tvom automobilu vrhunski kvalitet.
Inovativna tehnologija izrade G-Drive dizela sa unaprijeđenom formulom omogućava smanjenje naslaga na motoru za 45%, kao i povećanje snage. Aditiv je formulisan tako da povećava cetanski broj dizel goriva radi optimizovanja ekonomičnosti i smanjenja emisije štetnih gasova.
Eksperimenti u laboratoriji NIS NTC pokazuju povećanje cetanskog broja. Cetanski broj definiše ponašanje dizel goriva prilikom kompresijskog paljenja.
Povećanje cetanskog broja omogućava stabilno paljenje, ravnomernije i potpunije sagorijevanje, povećanje snage motora i lakši start.
Pored toga, smanjuje se buka tokom rada motora, kao i emisija štetnih gasova.

Korišćenjem našeg aditiviranog goriva G-Drive dizel, postiže se efikasno uklanjanje naslaga i poboljšanje protoka goriva u sistemu što dovodi do boljih performansi i povećanja snage motora i pretvara tvoju vožnju u jedinstveno iskustvo.

Eliminacija nečistoće

Sagorijevanje goriva dovodi do stvaranja nečistoća koje sprečavaju motor da ostvari svoju punu snagu, čime se povećava rizik od kvarova. G-Drive dizel gorivo sadrži kompleks aditiva u kojem je i aktivna komponenta za čišćenje, a zahvaljujući kojoj se eliminišu akumulirane naslage nečistoća. Pored obnavljanja i povećanja snage motora, zbog ove komponente se smanjuje rizik od kvarova i produžava radni vijek motora.

Akumulirana nečistoća na brizgaljkama

Očišćene brizgaljke nakon upotrebe G-Drive dizel goriva

Pouzdana antikorozivna zaštita

Aktivna zaštita od korozije G-Drive dizel goriva pruža potpunu zaštitu motora. Dugotrajnom upotrebom G-Drive dizel goriva na metalnim dijelovima motora zaustavlja se širenje korozije, sa druge strane, sprečava pojavu korozije kod novih vozila. Na ovaj način obezbjeđuješ sigurnu zaštitu svog vozila i veće uživanje tokom vožnje.

Korozija na metalnom dijelu motora

Zaštićena metalna površina upotrebom G-Drive dizel goriva

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Tokom svakog putovanja lako možeš isplanirati na kojim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama je dostupan G-Drive dizel za maksimalno uživanje u vožnji.

SAZNAJ VIŠE

Pitanja i odgovori

Ako želiš da saznaš još o G-Drive dizelu, pronađi dodatne informacije među odgovorima na najčešće postavljena pitanja.

SAZNAJ VIŠE