Prati nas

Na našem sajtu, društvenim mrežama i aplikacijama prati novine na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama. Saznaj sve o aktuelnim popustima i posebnim ponudama.

Prati nas na društvenim mrežama

@ZajednoNaPutu

Facebook stranica Zajedno na putu (Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice u BiH) je stranica za sve putnike i posetioce Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini. Ovde možeš da se upoznaš sa raznovrsnim proizvodima i uslugama, kao i novim ponudama i akcijama na našim stanicama. Na stranici ćeš pronaći i zanimljiv i koristan sadržaj za vozače, putnike i ljubitelje automobila.

POSJETI NAS

@ZajednoNaPutu

Instagram stranica Zajedno na putu je stanica za sve ljubitelje putovanja. Ovdje ćeš pronaći informacije o ponudama koje pružamo, kao i o novostima sa Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica. Budi u toku sa zanimljivim sadržajem za vozače, koji obožavaju putovanja kroz Bosnu i Hercegovinu.

POSJETI NAS

@GPetrol

Linkedin stranica G-Petrol d.o.o. je stranica posvećena putnicima koji pažljivo grade svoju karijeru. Poslovanje na više od 40 Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica je uspešno zahvaljujući našem timu koji čini preko 500 zaposlenih. Svakodnevno ulažemo napore da unapredimo život zajednice u kojoj radimo i zato budi u toku sa našim kompanijskim aktivnostima.

POSJETI NAS

Zaprati naš YouTube kanal

G-Drive BiH

Naš YouTube kanal G-Drive BiH je najmijenjen svim zaljubljenicima u automobile i putovanja. Saznaj sve o našim stalnim popustima na kupovinu kvalitetnog goriva i vrhunske Drive Cafe kafe, kao i o specijalnim akcijama Zajedno na putu programa lojalnosti. Ostvari super uštede gdje god da se uputiš, na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

POSJETI NAS

Iskoristi pogodnosti naših mobilnih aplikacija

Na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama korisničko iskustvo dobija novu dimenziju. Sakupljaj i koristi bonuse i koristi sve pogodnosti koje naše aplikacije omogućavaju.

Prati nas - telefoni
Zajedno na putu aplikacija

Zajedno na putu kartica uvijek pri ruci

Jednostavno sakupljaj i koristi bonuse prilikom kupovine goriva, proizvoda i usluga direktno sa mobilnog telefona. Specijalne ponude i akcije su ti uvijek dostupne za sjajne uštede.

Mobilna aplikacija za korporativne klijente i uspješan biznis

Mobilna aplikacija za korporativne klijente i uspješan biznis

Namijenjena našim korporativnim klijentima ova mobilna aplikacija pruža detaljan uvid u izvršene transakcije, mapu Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica, kao i ostvarene uštede za biznis koji napreduje.