Vijesti

Prati naše najnovije aktivnosti i saznaj sve o akcijama, pogodnostima, dešavanjima i inovacijama koje smo osmislili za tebe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama.

Instalirajte mobilnu aplikaciju programa lojalnosti Zajedno na putu

Kompanija G-Petrol d.o.o. obavještava članove Zajedno na putu programa lojalnosti da se funkcionalnost sekcije Moj nalog portala obustavlja, počevši od 15.05.2024. godine.

Saznaj Više

Status Platina u Gazprom i Nis Petrol programu lojalnosti – Zajedno na putu

Novi benefit za članice Woman.Comm Cluba u saradnji s partnerom G-Petrol.

Saznaj Više

Premium G-Drive gorivo –  partner izbora Klix Auto godine

G-Drive premium gorivo, produkt najviših tehnoloških i inovativnih standarda u proizvodnji goriva.

Saznaj Više

Obavještenje o izmjeni pravila programa lojalnosti Zajedno na putu

U cilju unaprjeđenja programa lojanosti Zajedno na putu, obavještavamo sve članove da je došlo do izmjena pravila programa koja važe od 01.02.2024.

Saznaj Više

Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice u BiH drugu godinu uz školu skijanja „Snješko“

Predstavnici kompanija G-Petrol Sarajevo, koja na tržištu BiH djeluje kroz Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice, uručila su novčanu donaciju školi skijanja Snješko i počastili ih delicijama iz Drive Cafe asortimana.

Saznaj Više

Otvorena nova Gazprom benzinska stanica u Istočnom Sarajevu

Naša kompanija G-Petrol d.o.o Sarajevo je svečano otvorila novu Gazprom benzinsku stanicu „Lukavica 1“, kako bi vam goriva vrhunskog kvaliteta bila dostupna i svako putovanje ugodnije i bezbjednije.

Saznaj Više

Obavještenje o izmjeni pravila programa Zajedno na putu

Obavještavamo sve članove našeg programa lojalnosti o izmjenama pravila programa Zajedno na putu koja važe od 26.6.2023. godine.

Saznaj Više

Tri kafe kupi, vrijedne nagrade pokupi

Drive Cafe kafa vrhunskog kvaliteta donosi pravi užitak i vrijedne nagrade! Kupi tri Drive Cafe kafe na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama i učestvuj u nagradnoj igri.

Saznaj Više

Drive Cafe na festivalu kafe, čaja i čokolade

Sarajevo Coffee Fest je okupio veliki broj ljubitelje kafe, kao i domaće i regionalne stručnjake u proizvodnji kafe, čaja i čokolade. Ponosi smo što smo bili deo ovog značajnog događaja i osvojili 3. mjesto u kategoriji najboljih kafe okusa na festivalu.

Saznaj Više

Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice u BiH podržale školu skijanja Snješko

Naša kompanija je podržala školu skijanja „Snješko“ kroz donaciju i time osigurala nova skijaška odijela za sve polaznike.

Saznaj Više