Premium G-Drive gorivo –  partner izbora Klix Auto godine

G-Drive premium gorivo, produkt najviših tehnoloških i inovativnih standarda u proizvodnji goriva, čijom se redovnom upotrebom poboljšava rad motora vozila i unapređuje njegova dugovečnost postao je zvanični partner sada već tradicionalnog izbora automobila Klix Auto godine.

G-Drive gorivo, koje važi za simbol nove generacije goriva, širom Bosne i Hercegovine nudi mreža NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica kojom upravlja kompanija G-Petrol. Formulu ovog goriva karakterišu aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora. Uz pomoć inovativne tehnologije koja je u osnovi specijalne formule G-Drive goriva, poboljšana je dinamika ubrzanja, dok sama vožnja postaje uzbudljivija i ugodnija.

Premium G-Drive gorivo pruža osjećaj superiornosti na svakom pređenom kilometru.

Imajući u vidu šampionske kvalitete G-Drive, ovo premium gorivo je prirodni pratilac najboljih u automobilskoj industriji, među kojima je i ovogodišnji izbor automobila Klix Auto godine, čija će se svečana ceremonija, zajedno sa proglašenjem rezultata, održati 29. februara u Sarajevu.

“U kompaniji G-Petrol svjesni smo činjenice da se povjerenje kupaca teško stiče, kao i da su potrebne godine konstantnog unapređenja proizvodnje, poštovanja najviših standarda, ulaganja u vrhunsku tehnologiju i edukacije zaposlenih kako bi se to povjerenje održalo.

Iz tog razloga kontinuirano ulažemo kako u svoje zaposlene, tako i u modernizaciju i podizanje nivoa kvalitete, što za rezultat ima povjerenje potrošača u naše gorivo i dodatne usluge naših maloprodajnih objekata. Zadovoljstvo nam je što je G-Drive ekskluzivno gorivo događaja izbora automobila godine jer upravo je i naš slogan: ‘Moćna transformacija’ nešto što se uklapa sa automobilskom industrijom i manifestacijom čiji smo partner “, izjavio je direktor G-Petrola Milan Čolović.

Bolje performanse i efikasniji rad motora

G-Drive premium gorivo proizvodi se prema najvišim tehnološkim standardima u Rafineriji nafte Pančevo. Riječ je o G-Drive 100 visokooktanskom aditiviranom benzinu od minimum 100 oktana, i G-Drive Dizelu, aditiviranom dizel gorivu.

Za vozila na dizel pogon, G-Drive osim snazi, redovnim korišćenje doprinosi i boljoj startnosti motora. Kompleks aditiva u ovom derivatu povećava cetanski broj, što znači efikasnije sagorijevanje goriva i poboljšane performanse motora. Istovremeno, premium benzin G-Drive 100 omogućava da motor automobila dobije dodatnu snagu, pružajući mu istovremeno prvoklasnu zaštitu od korozije i stvaranja nečistoća.

Poboljšane performanse G-Drive goriva dokazane su i u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mjestu Milbruk u Engleskoj, a rezultati su potvrdili poboljšane performanse G-Drive 100 u poređenju sa standardnim Euro BMB 95 gorivom.