Uvijek kvalitetno osvježenje

Na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama Vas očekuje odličan popust od 20% na Drive Cafe kafu i tople napitke i Jazak vodu, uz Vašu Gazprom korporativnu karticu.

Pažljivo odabrana zrna Drive Cafe kafe, koja daju kafu vrhunskog okusa, pružiće Vama i Vašim zaposlenima pravo okrepljenje tokom svakog putovanja. Koju god Drive Cafe kafu ili topli napitak da odaberete, pravu hidrataciju će Vam pružiti Jazak voda, idealna za svakodnevnu konzumaciju.

Ušteda po Vašem ukusu

U Drive Cafe restoranima i prodavnicama Vas i Vaše zaposlene očekuje odličan popust od 20% za kvalitetan obrok, uz Gazrpom korporativnu karticu.

Gdje god da Vas put odvede, u Drive Cafe restoranima i prodavnicama širom naše zemlje, možete da se okrijepite velikim izborom sendviča.

Zahvaljujući svježim i hranljivim namirnicama od kojih su napravljeni, naši sendviči će Vas osvojiti svaki put.

Velika ušteda uz čistiji zrak

Na odabranim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama Vas očekuje AdBlue za viši stepen čistoće vazduha uz odličan popust od 25% uz Gazprom korporativnu karticu.

AdBlue je visokopročišćena tečnost za smanjenje azotnih oksida u izduvnim gasovima. Ova tečnost je bezbjedna za životnu sredinu, pruža najviši stepen čistoće vazduha i koristi se kod novijih modela vozila opremljenih SCR sistemom.

Čisto i mirisno

Na svim našim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama Vas i Vaše zaposlene očekuje super popust od 10% uz Gazprom korporativnu karticu.

Osvježivači, jelkice i drugi proizvodi za čisto vjetrobransko staklo i farove, uz malo truda i redovno održavanje čine da svaka vožnja bude prijatnija i bezbjednija. Zato što su svi proizvodi dostupni u različitim mirisnim notama, zadovoljiće i najistančaniji okus.

Obezbjedite kristalnu vidljivost

Bilo da ste na poslovnom ili privatnom putovanju, obezbjedite bolju preglednost za ugodnu vožnju uz 15% popusta na G-Drive Auto Glass uz Gazprom korporativnu karticu.

Za bezbjednu vožnju u svim vremenskim prilikama, G-Drive Auto Glass ljetni i zimski uklanjaju sve vrste nečistoća sa vjetrobranskog stakla Vašeg vozila, uključujući i najupornije mrlje od insekata. Dodatno, zimska tečnost za stakla pruža odličnu vidljivost i na niskim temperaturama.

Saveznici vrhunske vožnje

Na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama Vas očekuje popust od 10% na kupovinu ulja i maziva uz Gazprom korporativnu karticu.

Kako ne bi došlo do oštećenja motora, kvalitetna ulja i maziva smanjuju habanje na pokretnim dijelovima motora. Zahvaljujući kvalitetnom sastavu Nisotec, Castrol i Shell ulja i maziva štite motor i obezbjeđuju duži radni vijek.

Neka motor duže traje

Pripremite svoje vozilo za vožnju u svim vremenskim prilikama uz 15% popusta na kupovinu Nisotec antifriza uz Gazprom korporativnu karticu.

Kako ne bi došlo do oštećenja motora, ova tečnost štiti Vaše vozilo od smrzavanja ili pregrijevanja.

Zahvaljujući antikorozivnom dejstvu ove tečnosti, smanjuje se mogućnost oštećenja rashladnog sistema, kao i samog motora.

Osvijetlite svaki prostor

Gdje god da se uputite, na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama Vas očekuje popust od 10% na OSRAM sijalice, uz Vašu Gazprom korporativnu karticu.

Zahvaljujući rigoroznim standardima izrade proizvoda, OSRAM sijalice vrhunskog kvaliteta već 110 godina osvjetljavaju najrazličitije prostore.

Jednostavnom ugradnjom i niskom potrošnjom energije, OSRAM sijalice su dugog radnog vijeka i pogodne za unutrašnju i spoljašnju primjenu.