Kartica za gorivo hero

Korporativna kartica za gorivo

Nudimo Vam široki spektar proizvoda i usluga uz Gazprom korporativnu karticu za gorivo, koja je kreirana i prilagođena potrebama Vaše kompanije i zaposlenih. Odaberite ponudu po Vašoj mjeri i poslujte efikasnije.

Korporativna kartica za gorivo

Šta je kartica za gorivo?

Na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama možete plaćati u skladu sa najvišim evropskim standardima uz Gazprom korporativnu karticu. Bilo da koristite našu karticu za kupovinu goriva, proizvoda ili usluga, kreirana je za učinkovito poslovanje. Zahvaljujući dodatnim pogodnostima i ekskluzivnim ponudama koje omogućava Gazprom korporativna kartica, usklađena je sa različitim potrebama naših poslovnih partnera.

SAZNAJTE VIŠE
Novi korisnici bg

Za nove korisnike

Sve ponude uz Gazprom korporativnu karticu za gorivo su prilagođene potrebama Vaše kompanije za uspješnu i dugoročnu saradnju.

SAZNAJTE VIŠE

Web-kabinet

Ukoliko ste korisnik jedne ili više Gazprom korporativnih kartica, njima možete upravljati putem Web-kabineta. Sa kojeg god računara da pristupate, možete imati jasan pregled izdatih kartica ili pratiti njihove limite, tipove goriva i transakcije u realnom vremenu. U svakom trenutku su dostupni izvještaji o potrošnji i prometu po karticama.

SAZNAJTE VIŠE
Web-kabinet kartica
Mobilna aplikacija za gorivo

Mobilna aplikacija za korporativne klijente

Učinite svoje poslovanje bržim i jednostavnijim tako što ćete preuzeti Mobilnu aplikaciju za korporativne klijente sa Google Play Store i Apple App Store. Sve pogodnosti koje nudi naša Gazprom korporativna kartica su Vam u svakom trenutku nadohvat ruke.

SAZNAJTE VIŠE

Prodajne kancelarije

Kontinuirano unapređujemo poslovanje i želimo da Vam budemo blizu. Zato konstantno radimo na širenju naše mreže benzinskih stanica širom Bosne i Hercegovine. Naša glavna predstavništva za korporativne klijente se nalaze u Sarajevu i Banja Luci.

SAZNAJTE VIŠE
Prodajne kancelarije

Pitanja i odgovori

Za sve što Vas zanima o našoj Gazprom korporativnoj kartici za gorivo, pozovite naš Call centar. Naši operateri su Vam u svakom trenutku dostupni pozivom na broj 08 005 8888.

SAZNAJTE VIŠE