Auto gas

Auto gas – niža emisija za više energije vozila

Prilagođen uređajima novije generacije auto gas je idealno gorivo za vozila novije generacije, kao i za konvertovane automobile.

Zahvaljujući nižim emisijama CO2, omogućava znatnu uštedu i smanjuje zagađenje životne sredine u poređenju sa emisijama vozila koje pokreću druge vrste goriva.

Ekonomičan od prvog točenja

Višestruke prednosti auto gasa se ogledaju u nižoj cijeni, kao i u uticaju na motor i vozilo. Pružajući duži vijek trajanja motora i uz niže troškove održavanja vozila, naš auto gas obezbjeđuje duži period zamjene ulja i svjećica, kao i duži vijek trajanja katalizatora.

Bolji izbor za životnu sredinu

Povoljniji od standardnih goriva, auto gas je čistiji i povoljniji iz ekološkog aspekta za životnu sredinu.

Veći broj lokacija

Mreža Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica na kojima je dostupan auto gas se stalno povećava, kroz ugradnju instalacija na postojećim i novim benzinskim stanicama.

Možda te dodatno interesuje

Euro premium BMB 95

Gorivo koje je u skladu sa europskim standardom za kvalitet benzina, obezbjeđuje siguran start u svim vremenskim uslovima i duži radni vijek motora vozila.

SAZNAJ VIŠE

Mapa benzinskih stanica

Uživaj maksimanlno tokom putovanja i stigni bezbjedno na odredište. Saznaj na kojim našim benzinskim stanicama je dostupan auto gas.

SAZNAJ VIŠE