Status Platina u Gazprom i Nis Petrol programu lojalnosti – Zajedno na putu


Woman.Comm, klub koji radi na osnaživanju uloge žena u komunikacijskoj industriji regije, s ponosom objavljuje novi ekskluzivni benefit za svoje članice u saradnji s partnerom G-Petrol.

Ovaj benefit donosi članicama kluba status Platina u Zajedno na putu programu lojalnosti, koji obuhvata širok spektar povlastica i ušteda prilikom svake kupovine goriva i drugih proizvoda na benzinskim stanicama Gazproma i NIS Petrola.

Program Zajedno na putu predstavlja neprocjenjivog partnera na svakom putovanju, pružajući članicama mogućnost uštede kroz bonus poene prilikom svake transakcije. Platina kao najviši nivo je ekskluzivni benefit od sada dostupan svim članicama Woman.Comm Cluba u Bosni i Hercegovini.

U okviru ovog programa, članice s statusom Platina imaju pristup vrlo korisnim povlasticama, uključujući:

  • Bonus od 0,08 KM po litri pri kupovini G-Drive goriva.
  • Bonus od 7% pri kupovini ostalih proizvoda i usluga u shopovima i restoranima na benzinskim stanicama.
  • Bonus od 30% za usluge automatskih autopraonica.
  • Instant popust od 0,50 KM na sve Drive Café tople napitke.
  • Popuste do 70% na specijalne programe tokom godine.

Woman.Comm Club i G-Petrol će ovaj benefit po prvi put predstaviti članicama na nadolazećoj MINI Woman.Comm konferenciji, gdje će detaljno govoriti o svim benefitima programa, uz instrukcije za korištenje mobilne aplikacije. Dodatne informacije biti će dostupne i na drugim događajima kluba planiranim tokom ove godine.

Sve zainteresovane članice mogu se obratiti Woman.Comm Clubu kako bi dobile svoju Zajedno na putu karticu i iskoristile ovaj ekskluzivni benefit.